Vuokatti Hiihdon lumivarmuus, toimivat järjestelyt ja lumiset vaaramaisemat takaavat hiihtoelämyksen, joka pysyy mielessä pitkään. Hiihtomatkoja löytyy aina 10 km:stä 100 km:n asti molemmilla tyyleillä. Vuokatti Hiihto kuuluu myös kansainväliseen Euroloppet –maratonhiihtosarjaan. Ajankohtakin on varsin mukava, sillä Pirkan Hiihdosta on pari viikkoa palautumisaikaa.

Klubi tukee Vuokatti Hiihdon kilpailumatkan majoitusta. Ennakkoilmoittautumisten perusteella yhteiskuljetuksen järjestäminen ei ollut kannattavaa, joten klubin tuki kohdistuu vain majoitukseen. Kilpailumatkalle ei ole siten mahdollista saada km-korvausta. Omakustanteisia kimppakyytejä voidaan huudella, kun osallistujalista alkaa hahmottua. Myös julkisilla pääsee, esim. Onnibussilla Kajaaniin ja siitä edelleen paikallisliikenteen vuoroilla Vuokattiin.

Majoitus on Sokos Hotel Vuokatissa jaetuissa kahden hengen huoneissa, aamiainen sisältyy. Hotellilta on n. 400 metriä starttipaikalle. Kisapäivänä hotellissa on ainakin aiempina vuosina tarjottu aikaistettu aamupala, sillä ensimmäiset startit ovat klo 8. Hotellilta löytyy suksien huoltotila.

Klubi tukee jäsenten matkaa, myös ei-klubilaiset tervetulleet. Jäsenen 65 €/hlö ja ei-jäsenelle hinta 135 €/hlö. Lisähinta 1 hengen huoneesta on 105 €. 1 hlön huoneita on rajoitetusti.

Kaikki ilmoittautuvat itse hiihtoon. Laita seuraksi Tampereen Maratonklubi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!


http://vuokattihiihto.endurancekainuu.fi/fi/

115,00 €
50,00 €
65,00 €
135,00 €
170,00 €
240,00 €

Myynti on päättynyt.