Juoksijat tehdään juoksemalla - mutta sen jälkeenkin, kun olet jo tehnyt itsestäsi juoksijan, huolehdi kehityksestäsi ja pidä rasitusvammat loitolla! Lihaskunnon ja liiketaitojen kehittämiseksi TREMK on varannut Varalan Urheiluopistolta Majala -rakennuksen voimistelusalin 1 tiistaisin klo 18:00-19:00. Syyskausi 2022 alkaa ti 13.9. ja päättyy ti 20.12. Itsenäisyyspäivänä 6.12. ei ole jumppaa. Yhteensä jumppakertoja on 14. Mahdollisista muista peruutuksista tai muutoksista ilmoitetaan klubin FB -sivulla ja Kotisivun Uutiset -palstalla.

Jumppien vetäjänä toimii tuttu Susanna Jokela. Kokonaisuus on kaikille sopiva ja mietitty nimenomaan kestävyysurheilijoille sopivaksi. Tervetuloa mukaan!

Seura maksaa salivuokran ja ohjaajan palkkion. Kultakin osallistujalta peritään omavastuu, joka on jäseneltä 25 euroa / kausi ja ei-jäseneltä 78 euroa / kausi. Saliin mahtuu hyvin 30 jumppaajaa. Siksi rajoitamme osallistujamäärän 35 henkilöön eli pieni ylibookkaus sallitaan todennäköisten poissaolojen takia.

Tervetuloa taas mukaan niin vanhat kuin uudetkin osallistujat! Hyvä lihaskunto ehkäisee rasitusvammoja, tule mukaan pitämään itsesi juoksukunnossa!

Ennen jumppaa voi tehdä omatoimisen lämmittelylenkin porukalla, esim. klo 17 alkaen.

Ilmoittauttuminen jumppaan on avoinna su 2.10. klo 23:59 saakka, mutta kannattaa ilmoittautua heti, ettei missaa yhtään kertaa.

25,00 €
78,00 €