Napapiiri-Jukola on koronan vuoksi siirretty vuodella eteenpäin. Myös klubin Jukola-suunnistusmatka siirtyy kesäkuulle 2021.  Venlojen joukkue on täynnä, mutta Jukolan viesti -joukkueessa (sekajoukkue) on vapaana paikka kahdelle suunistajalle. Matkalle lähdetään alustavan suunnitelman mukaan Tampereelta päiväjunalla aikaisintaan to 17.6. ja palataan viimeistään ma 21.6.2021.

Osallistujalta peritään omavastuuna 90 euroa. Osallistuja vastaa lisäksi majoitusmaksusta 170 euroa, joka maksetaan paikan päällä. Klubi kustantaa junaliput.

Ensikertalaiset joko itkevät ilosta tai ainakin kokevat myönteisen tunnekuohun tullessaan maaliin tässä maailman suurimmassa suunnistustapahtumassa.Suunnistuksessa yhdistyy sekä ilo etsiä että ilo löytää. Etsivä yleensä löytää.

Tavoittelemme suunnistuksellisesti ehyttä viestisuoritusta, jossa tarkkuus menee nopeuden edelle. Juoksukuntosi on jo kestävällä pohjalla Jukolaa ajatellen ja nopeudessa voit vielä itseäsi haastaa. Tarjoamme sinulle henkilökohtaisen valmennusohjelman, jolloin voit hioa suunnistustaitoasi pienryhmässä tai ohjaajan kanssa omaa taitotasoasi vastaavassa porukassa.

Tapahtumaa kohtaan nousevaa kiinnostustasi voit purkaa sähköpostitse: kaunistomartti@gmail.com. Saat samalla tarvitsemasi lisätiedot matkasta ja tapahtumaan liittyvistä yksityiskohdista. Tapahtumasta saat tietoa myös Jukolan sivuilta jukola.com  

[Ilmoittautuminen on auki Eventiossa, https://tamperemaraton.tapahtumiin.fiPaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimi nopeasti. 

Ota haaste vastaan ja koe elämys, jota et unohda ikinä!  

Ilmoittautuminen sulkeutuu, kun 7 osallistujaa on ilmoittautunut. Edit 6.4.20: K-K Pyykönen jäi pois, joten max-raja on nyt 8 osallistujaa!

90,00 €
205,00 €