Tampereen Maratonklubi ry järjestää suositun Juoksukoulun jälleen vuonna 2021. Juoksukoulu jakaantuu kahteen ryhmään tavoitteiden mukaan, ja koulu sopii sekä juoksuharrastusta aloittelevalle että tulosparannukseen tähtäävälle juoksijalle. 

Maratonryhmä on jo juoksua harrastaneille tai tavoitteelliseen harjoitteluun tähtääville aloittelijoille tarkoitettu ryhmä, jossa tavoitteena on ensimmäinen maraton tai parannus aikaisempaan suoritukseen.

Kymppi+ -ryhmä on juoksuharrastusta aloittaville ja elämänmuutosta hakeville tarkoitettu ryhmä, jossa tavoitteena on juosta matka kympistä puolimaratoniin. Eikä se maratonkaan ole poissuljettu!

Tavoitteenamme on tarjota kaikille juoksusta ja oman kunnon kehittämisestä kiinnostuneille laadukas kokonaisuus ja tie terveyteen sekä turvalliseen juoksuharrastukseen. Kokeneiden juoksijoiden ja valmentajien vetämän kokonaisuuden perustana toimii Varalan urheiluopiston testausaseman toteuttama tasotestaus, jonka pohjalta kaikille määritellään oikea sykepohjainen harjoittelutaso ja -ohjelma.

Juoksukoulun hinta on 220 € ja se sisältää kaiken tämän:

• Kuntotestauksen syketasotestinä, Varalan urheiluopiston testausasema (ovh 80 €)

• Ryhmävalmennukset, valmentajien tuen ja yksilölliset juoksuohjelmat

• Seitsemän tapaamiskertaa ja lounaan niiden yhteydessä (lounaiden ovh 84 €)

• Osallistumisen Tampere Maratonille (10 km, puolimaraton tai maraton) (arvo 30-70 €)

Juoksukoulu alkaa alustavan aikataulun mukaan 14.11.2020. 

Maksuvälineenä käyvät myös yleisimmät liikunta- ja kulttuurisetelit.

Vuoden 2021 Juoksukoulun koordinaattorina toimii kokenut klubilainen, Maraton Trainer Riikka Lankinen, sähköposti riikka.lankinen@gmail.com.

Tervetuloa Juoksukouluun!

P.S.

Kerro jo ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti nykyisistä liikuntatottumuksistasi ja tavoitteistasi.

Juoksukouluun ilmoittautuessasi on tärkeätä valita juoksuharrastukseesi ja -tavoitteisiisi parhaiten sopiva ryhmä, Maratonryhmä tai Kymppi+ -ryhmä. HUOM ! Kumpikin ryhmä on täyttynyt. Ei vapaita paikkoja.

Information about registration products

220,00 €
220,00 €

No seats available