Arto Juuselan muistovaellus 44 km Pirkan hiihdon alkutaipaleella lauantaina 14.9.2019

Tervetuloa kunnioittamaan edesmenneen Tampereen Maratonklubin pitkäaikaisen johtokunnan jäsenen sekä hiihto ja triathlonjaoston vetäjän Arto Juuselan muistoa. Vaellamme täsmälleen saman reitin kuin klubin ensinmäisellä vaelluksella Pirkan Hiihdon alkutapaleella. Reitti on siis Pirkan hiihdon lähtöviivalta Niinisalon varuskunnan kupeesta Hämeenkyrön lentokentälle noin 44 km. Vaelluksen jälkeen siirrymme Ikaalisten seurakunnan Koivikon leirikeskukseen saunomaan ja syömään. Koivikon leirikeskus on Ikaalisten Kylpylän tuntumassa.

~07:00 Lähdet kohti Hämeenkyrön lentokenttää
07:50 Olet viimeistään Hämeenkyrön lentokentällä
08:00 Tilausliikenne Timo Tuomiston bussi kuljettaa meidät Hämeenkyrön lentokentältä Niinisalon varuskunnan kupeeseen Pirkan hiihdon lähtöviivalle
09:00 Lähdetään sauvakävelemään Niinisalosta kohti Hämeenkyrön lentokenttää.
11:50 pysähdytään Jämin lomahotellin kahviossa, josta jokainen voi itse rahalla ostaa kahvia / muuta juotavaa, sämpylää, ruisleipää ja muuta pikkupurtavaa. Ollaan kerrottu kahvilan pitäjälle tulostamme lauantaina. Näin ollen pikkupurtavaa on varmasti tarjolla meille kaikille.
14:50 pysähdytään Vatulanharjulle syömään omia eväitä ja tässä kohtaa on vesipullojen täyttömahdollisuus. Tässä kohtaa oikaisemme hieman Pirkan hiihdon reitiltä ja kuljemme maisemallisesti hieman nätimpää reittiä!
17:00 saavutaan Hämeenkyrön lentokentälle vaelluksen loppupisteeseen :) Tästä sitten suunnataan omilla autoilla kohti Koivikon rantasaunaa ja ruokaa.

17:20 Koivikon leirikeskuksella naiset saunaan ja miehet syömään

18:20 Miehet saunaan ja naiset syömään

Vaelluksen hinta klubilaiselle on 10 € ja ei-klubiin kuuluvalle 20 €. Vaellukselle ilmoittaudutaan ja vaellus maksetaan samalla evention kautta osoitteessa
https://tamperemaraton.tapahtumiin.fi/fi/

Selaa sivua hieman alaspäin ja klikkaa "Arto Juuselan muistovaellus 14.9.2019 44 km"

Kuinka Hämeenkyrön lentokentälle?
Hämeenkyrön lentokenttä on pieni ja sinne ei ole opasteita Vaasantien varresta. Lentokentän osoite on Kurkelantie, 39100 HÄMEENKYRÖ. Ja tässä vielä ajo-ohjeet lentokentälle.
Vaasatietä [3] ajetaan Tampereelta noin 30 km, Hämeenkyrön keskustan ohi ja käännytään vasemmalle Vesajärven suuntaan. Vesajärventietä ajetaan noin 5 km, jonka jälkeen käännytään oikealle Kurkela 6 tienviitan kohdalta. Kurkelan tietä ajetaan n. 1 km, jonka jalkeen kentän pääty näkyy vasemmalla.
Liitteenä lisäksi aluekartta, josta näet Vaasantien [3] ja pienen lentokoneen kuvan osoittamassa Hämeenkyrön lentokenttää.

Kuinka rantasaunalle Koivikon leirikeskukseen?
Koivikontie 54, 39500 IKAALINEN
https://www.ikaalistenseurakunta.fi/koivikon-leirikeskus


Saunalla on tarjolla Tampereen Maratonklubin puolesta vihreää salaattia, tomaatti-mozzarellasalaattia, lohikiusausta, ruisleipää, rasvaa leivän päälle. Ruuan kanssa on tarjolla vettä. Muut juomat jokainen itse oman makunsa mukaan :)

Ota mukaan pyyhe ja uimahousut / uimapuku.

Varaudu hiertymiin. Reitti kulkee hiekkaharjulla ja näin ollen kenkiin kulkeutuu hienoa hiekkaa. Minä otan mukaan desinfiointiainetta ja Compeed keinoihotuotteita kantapää ja varvas hiertymiä ajatellen.
Ota mukaan vaihtosukat. Sukkiin kulkeutuu helposti hiekkaa. Vatulassa 33 km:n kohdalla huomasimme viime kerralla sukkien vaihdon helpottavan jalkojen olotilaa kummasti.
Ota mukaan hieman rahaa. Tällä rahalla voit ostaa Jämin kahviosta pikkupurtavaa ja juotavaa.
Ota mukaan juomaa. Jämin kahviossa (18 km) voit täyttää vesipullosi ja ostaa lisää drinkkejä. Jämin kahvion jälkeen kuljet sitten loppumatkan omilla juomilla. Ai niin saunallakin voit haluta juoda jotain ;)

Mikäpä minä Teitä kokeneita vaeltajia olen neuvomaan. Te tunnette itsenne parhaiten ja tiedätte mitä tarvitte :)

Savusaunalta kotiin omilla autoilla, jahka olemme saunoneet ja uineet riitävästi :)

Tervetuloa mukaan !
Jani Raipala
050 597 0693

20,00 €
10,00 €